Onze merkenOver ons

Ons bedrijf

Onze naam zegt het eigenlijk al. Terrascomfort is uw betrouwbare internetwinkel voor al uw terrasartikelen die het buitenleven zo aangenaam mogelijk voor u maken. 

Het buitenleven wordt steeds meer gezien als een verlengstuk van uw huis en wordt daarom steeds populairder in ons land. Of het nu gaat om een sfeervolle tuinhaard een terrasverwarmer of vuurtafel, wij van terrascomfort hebben het voor u! Wij hebben met uiterste zorg de allerbeste producten voor u geselecteerd.

  • Producten van topkwaliteit
  • Lekker ontspannen in een sfeervolle ambiance.
  • Uitstekende service tegen aantrekkelijke prijzen

Terrascomfort

cms-img

Terrascomfort is onderdeel van Ferma Trading

Wij werken samen met een aantal toonaangevende leveranciers op het gebied van Outdoorliving. Onze internetwinkel is continu in beweging zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste producten en trends op het gebied van het buitenleven.

Waar zijn we gevestigd?

Ons bedrijf is gevestigd bij gasdepot Pul in Ermelo. U kunt er dus voor kiezen om uw producten te laten verzenden of deze af te halen op ons gasdepot. Dit kan altijd op afspraak. Wij hebben het grootste deel van ons assortiment voor u op voorraad.

Wanneer u er voor kiest uw producten na bestelling af te halen kunnen wij u conform de landelijke adviesprijzen vrijwel alle gasproducten aanbieden. Wij zijn erkend dealer van Antargaz en Benegas.

Mocht u verder vragen, suggesties of tips hebben? Onze klantenservice staat u graag te woord!