Onze merkenU kunt bij ons altijd veilig betalen, op verschillende mogelijkheden. Wilt u nog meer informatie? Of ziet u de informatie die u zoekt hier niet tussen staan? Ga dan naar onze klantenservice  

1. ideal betalingsmethode iDEAL - Snel en veilig afrekenen in uw eigen vertrouwde betaalomgeving.

2. Creditcard betaalmethode Creditcard - Snel en veilig afrekenen met uw Mastercard of Visa creditcard.

3. bankoverschrijving betalingsmethode Vooruitbetaling via - Bank/Giro - Deze optie is voor klanten die niet kunnen of wensen te betalen met iDEAL of Creditcard. 

4. rembours betalen Rembours betaling - U betaalt contant aan de postbezorger bij aflevering van het pakket. Voor deze service brengen we € 9,95 in rekening.

iDEAL is de meest gebruikte betalingsmethode van Nederland. Ook bij ons wordt nagenoeg 90% van de bestellingen afgerekent met iDEAL. Bezit u een creditcard dan is dat een goed alternatief voor te betalen. Wij rekenen geen extra kosten voor iDEAL en creditcard betalingen. iDEAL en Creditcard betalingen worden verzorgd door de betrouwbare service omnikassa van de Rabobank.

U kiest nu een gewenste betaalmethode en volgt de daarbij bijhorende stappen. Na het afronden van de betaling wordt uw order direct gereed gemaakt voor verzending. Bij een bankoverschrijving wachten wij met het verzenden tot de betaling binnen is.

Indien u kiest voor een bank overschrijving klikt u verder totdat u onze bankgegevens ziet. Deze gegevens gebruikt u om het orderbedrag over te maken. Vergeet niet het ordernummer toe te voegen in de opmerkingen van de bankoverschrijving.

Na het afronden van de bestelling ontvangt u een aantal emails, afhankelijk van de keuzes die u heeft gemaakt.

Dat kan zijn of een combinatie zijn van de volgende emails.

Order bevestiging - Altijd
Login gegevens - Alleen bij registratie
Afwachting van betaling via de bank - Als u voor bankoverschrijving heeft gekozen.