Onze merkenVerzending en bezorging

Het grootste deel van het assortiment zal direct uit voorraad leverbaar zijn. Mocht dit niet het geval zijn dan nemen wij na uw bestelling contact met u op voor een indicatieve levertijd.

Levertijd

De levertijd na het plaatsen van een bestelling bedraag in de meeste gevallen 2-3 werkdag(en). Mits anders staat vermeld bij de producten.

Verzendkosten

Voor alle bestellingen geld dat er geen verzendkosten in rekening worden gebracht. U kunt onafhankelijk van het bedrag waarvoor u heeft besteld gebruikmaken van onze gratis verzendservice! Deze service geldt alleen binnen Nederland. Voor het buitenland gelden andere tarieven. Neem hiervoor contact met ons op.

Verzendwijze en Track & Trace

Het merendeel van de bestellingen wordt verzonden met DHL. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u een email met daarin een link naar het track & trace gedeelte van DHL of GLS. Zo kunt u heel gemakkelijk uw zending op elk moment volgen. Uiteraard wordt de uiterste zorg besteed aan een goede verpakking van de artikelen. De levering vindt plaats tot de voordeur op de begane grond. 

Beschadiging bij ontvangst

Wij verzoeken u bij ontvangst van uw bestelling deze goed te controleren op eventueel beschadigingen. Indien de verpakking zichtbaar beschadigd is kan dit gevolgen hebben voor de inhoud. U kunt hierbij melding maken op het aftekenbewijs van het transportbedrijf. Bij zichtbare beschadiging van het product verzoeken wij u dit product te weigeren, maakt u hiervan wel een melding op het aftekenbewijs. Transportbedrijven weigeren elke verantwoordelijkheid in verband met schade als u / geadresseerde hiervan geen melding heeft gemaakt op het aftekenbewijs / transportdocument. Als u / geadresseerde geen opmerking maakt over een beschadiging bij ontvangst heeft u /geadresseerde het product zelf beschadigd na "ontvangst in goede orde" zo verklaren de verzekeringsmaatschappijen van transportbedrijven. Terrascomfort kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor transportschade wanneer u afgetekend heeft voor ontvangst.

Afhalen van producten

Afhalen kan ALLEEN na bestelling en op afspraak. Bij het afhalen dient u rekening te houden met de aangegeven levertijden. 

Retouren en annuleren

U kunt uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen zonder opgave van reden. De te retourneren artikelen gaarne in een zo oorspronkelijk mogelijke staat en onbeschadigd terug zenden.

Uitzonderingen van mogelijkheid tot retourneren

Aangekochte producten mogen niet geretourneerd worden, indien

  1. de producten zichtbaar gebruikt, incompleet of zichtbaar beschadigd zijn

  2. u producten heeft gekocht per opbod

  3. u artikelen terug stuurt na de verstreken 14 dagen

Wij controleren de producten bij binnenkomst en indien ze aan de retourvoorwaarden voldoen zal de gehele aankoopsom gerestitueerd worden door het bedrag op het door u aangegeven bankrekening te storten.

Indien u enkel een deel van de bestelling retourneert, ontvangt u de aankoopwaarde van dat deel terug.

Retourprocedure

  1. Meldt binnen 14 dagen na ontvangst dat u producten retour wil zenden

  2. Vermeldt het ordernummer en uw bankgegevens in de email

  3. Voor snelle afhandeling voegt u, indien mogelijk een kopie van de factuur toe aan de zending

  4. Stuur de producten retour naar het adres dat wij u toesturen per email

LET OP! Het is niet mogelijk zelf fysiek producten af te leveren op het retouradres of verzendadres

Zorg er altijd voor dat u een bewijs heeft van de verzending. Hiermee kunt u aantonen dat de producten retour gezonden zijn. Hierop vind u ook een track en trace code dat gebruikt kan worden om de zending te traceren.

Als wij de retourzending ontvangen hebben zullen wij de producten controleren, mits de producten aan de retourvoorwaarden voldoen zullen we het aankoopbedrag op uw rekening terugstorten. In de regel duurt dit enkele dagen, maar niet langer dan 30 kalenderdagen.

Annuleren

Indien u een bestelling wil annuleren geef dit dan direct aan ons door per email. Indien een pakket al onderweg is weiger dit dan als de bezorger het aan u aanbiedt. Indien u het pakket heeft aangenomen en wilt u het terug sturen dan is het een retourzending.