Onze merkenVuurtafel 

U heeft uw tuin volledig ingericht, maar er mist nog iets. Dat laatste beetje ‘gezelligheid’? Sfeer? Wellicht dat een vuurtafel uitkomst biedt! Dit product wordt steeds populairder en gezien de prachtige designs en praktische toepassing is dat ook helemaal niet zo vreemd.

Wat is een vuurtafel?

We hebben het gemak van dit stijlvolle product ontdekt en sindsdien vindt de vuurtafel steeds vaker de weg naar de Nederlandse tuinen. Een vuurtafel een luxe designtafel met een fijn loungevuur. Zo geniet u van een heerlijk vuur én een prachtige tafel in één.

Een vuurtafel in veel verschillende uitvoeringen

Iedere tuin is anders en ook smaken verschillen. Om deze reden vindt u bij Terrascomfort ontzettend veel verschillende vuurtafels en accessoires. Zo vindt u bij ons een prachtige vuurtafel met betonlook in meerdere kleuren en modellen. Deze strak vormgegeven tafels staan perfect in een modern ingerichte tuin.

Bent u toch op zoek naar iets meer robuust? Dan is een teakhouten vuurtafel wellicht meer iets voor u. Ook de teakhouten vuurtafels zijn verkrijgbaar in meerdere modellen, waaronder zelfs statafels!

Is een vuurtafel veilig?

Een vuurtafel blijft natuurlijk een product met vuur dus oplettendheid is altijd raadzaam, maar het product is zeker veilig. De tafels zijn veelal voorzien van een ingebouwde gashaard. Door stenen en houtblokken wordt deze haard zorgvuldig afgedekt. De hoogte van de vlam kunt u zelf instellen door middel van een draaiknop, u heeft dus volledige controle over het vuur. Daarnaast heeft u bij sommige modellen bijbehorende glazen ombouwen, zodat het vuur volledig afgeschermd wordt.

Vuurtafel accessoires

Uiteraard bent u bij Terrascomfort ook aan het juiste adres voor vuurtafel accessoires. Met name voor onze Happy Cocooning tafels hebben wij leuke accessoires, zoals een vuurtafel grillplaat of een leuke side table. Daarnaast vindt u bij ons ook bijpassende bijzettafels en krukken, evenals afdekhoezen en afdekplaten.

Bestel uw vuurtafel bij Terrascomfort

U weet dan zeker dat u geniet van de beste kwaliteit voor scherpe prijzen. Daarnaast worden al onze producten, indien op voorraad, binnen 2 tot 3 werkdagen geleverd. Bovendien rekenen wij geen verzendkosten!

per pagina
Toont 1 - 24 van de 74 items
Toont 1 - 24 van de 74 items